Dacia Duster ook als cabriolet

De schaar erin!

Dacia Duster Summer AutoK9
Dacia Duster Summer AutoK9Dacia Duster Summer AutoK9Dacia Duster Summer AutoK9Dacia Duster Summer AutoK9Dacia Duster Summer AutoK9Dacia Duster Summer AutoK9Dacia Duster Summer AutoK9Dacia Duster Summer AutoK9Dacia Duster Summer AutoK9

De Duster is misschien wel de leukste Dacia die je kopen kunt. Deze opvallende cabrioletversie maakt de Roemeense SUV alleen maar nóg interessanter!

Zowel de huidige tweede generatie Duster als zijn voorganger kenden we tot op heden alleen als vijfdeurs, maar dat verandert dankzij een Roemeens garagebedrijf. AutoK9, zoals de onderneming heet, zet namelijk maar wat graag de schaar in de prijstechnisch voordelige Roemeen.

We heten welkom: de Dacia Summer. De Dacia Summer is een door AutoK9 opengeknipte eerste generatie Duster die het ook nog eens met twee portieren minder moet doen. De opvallende creatie heeft een rolbeugel, aangepast bumperwerk en staat op fors lichtmetaal. Ook het interieur wordt aangepakt. Zo wordt het binnenste ten dele afgewerkt met leer, al is de grootste wijziging natuurlijk de plaatsing van een enorm verticaal scherm op de middenconsole. Het 'achterdek' en de vloer worden met hout afgewerkt. De kosten voor de conversie zijn overigens niet mals. AutoK9 vraagt zo'n 30 mille voor de Summer-ombouw. Aan de aandrijflijn wordt verder niet gesleuteld.

Overigens is het niet voor het eerst dat AutoK9 een Dacia omtovert. Zo heeft het garagebedrijf eerder al een Logan van de eerste modelreeks van zijn dak ontdaan. Ook werd er al eens een Logan omgetoverd tot coupé.

PRIVATE LEASE Dacia Duster

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum