Dacia Dokker ook naar Nederland

Dacia Dokker
Dacia DokkerDacia DokkerDacia DokkerDacia DokkerDacia Dokker Van
Het was bij de onthulling van de Dokker nog onduidelijk, maar inmiddels is de kogel door de kerk: de Dacia komt ook naar ons land.

Van de Dokker komen zowel de personenversie als de Van naar Nederland, meldt de importeur. De personenversie heeft vijf zitplaatsen. De importeur belooft uiteraard een 'rijke standaarduitrusting', maar meldt niet wat deze dan precies omvat. Wel weten we nu dat de optielijst zaken als Dacia Plug & Radio, Media Nav multimediasysteem, een instelbare snelheidsbegrenzer, parkeersensoren aan de achterzijde en airconditioning vermeldt.
De motoriseringen voor de Nederlandse markt zijn nog niet bekend. We weten wel dat Dacia de Dokker internationaal gezien gaat leveren met twee benzine- en twee dieselmotoren. Het gaat om de 1.6 MPi met 85 pk en 1.2 TCe (115 pk) bij de benzinemotoren en een 1.5 dCi met 75 of 90 pk als dieseloptie.
De Dacia Dokker en Dokker Van worden vanaf het eerste kwartaal van 2013 leverbaar in Nederland. Dacia maakt de prijzen en verdere specificaties later dit jaar bekend.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (40) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum