Citroën prijst de C-Zero af

Citroën prijst de C-Zero af
Citroën heeft de prijzen van haar elektrische C-Zero naar beneden bijgesteld.

De Citroën C-Zero gaat in de aanbieding. De elektrische auto kost nu € 29.393 (€ 24.700 excl. btw), een verlaging van € 5.772.

Citroën grijpt de prijsverlaging aan om een samenwerkingsverband met The New Motion aan te kondigen. Dit is een organisatie 'die zich heeft gespecialiseerd in elektrisch vervoer in de breedste zin van het woord'. De koper van een C-Zero kan kiezen uit twee pakketten. Bij het gratis Start Pakket kun je gebruik maken van een publiek laadpunt, een laadpas, 1 maand gratis gebruik van het snellaadnetwerk, thuisinspectie voor infrastructuur voor thuisladen en drie maanden toegang tot de The New Motion helpdesk. Pakket 2 heet 'Laad Pakket' en biedt een laadpunt aan in verschillende configuraties, 3 maanden gratis snelladen en 6 maanden toegang tot de The New Motion helpdesk. De vanafprijs voor dit pakket is € 630. Afhankelijk van het gekozen type laadpunt en eventuele installatiekosten kan de prijs variëren. De klant kan ook een laadpunt huren voor € 29,95 per maand.

Lezersreacties (71) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.