Citroën onthoofdt DS3 Racing voor Goodwood

Citroën DS3 Cabrio Racing Concept
Citroën DS3 Cabrio Racing ConceptCitroën DS3 Cabrio Racing ConceptCitroën DS3 Cabrio Racing ConceptCitroën DS3 Cabrio Racing ConceptCitroën DS3 Cabrio Racing ConceptCitroën DS3 Cabrio Racing ConceptCitroën DS3 Cabrio Racing ConceptCitroën DS3 Cabrio Racing ConceptCitroën DS3 Cabrio Racing ConceptCitroën DS3 Cabrio Racing ConceptCitroën DS3 Cabrio Racing ConceptCitroën DS3 Cabrio Racing ConceptCitroën DS3 Cabrio Racing Concept
Citroën zal op het Goodwood Festival of Speed een nieuwe concept-car presenteren. Het gaat om een DS3 Cabrio in Racing kostuum!

De DS3 Cabrio wordt voor de gelegenheid helemaal in Racing-stijl aangekleed. De concept-car is Moondark gespoten, een matgrijze lakkleur met textuureffect. Hoogglans wielen in de weinig bescheiden maat 19-inch ontbreken uiteraard niet. Zwart-chromen details vinden we terug op de handgrepen, de kofferbakomlijsting en de buitenspiegels.

Om de concept-car nét even iets extra's mee te geven verwerkt Citroën het Monogramme DS-patroon op het dak en de zijspiegels. De remklauwen, het hart van de wielen en een deel van het logo krijgen een speciaal Carmin kleurtje over zich heen gespoten, Uiteraard ontbreekt de koolstofvezel bodykit niet op de Cabrio. Op technisch vlak wijkt de concept-car niet af van z'n gesloten broertje. Onder de kap vinden we dus gewoon de geblazen 1,6-liter benzinemotor die er 207 pk uit perst.

In het interieur vinden we bakken leer en her en der wat glanzende stiksels. Ook op de bekleding van de stoelen, op de pookhoes en het dashboard komen we het Carmin-kleurtje weer tegen. Op de IAA in Frankfurt zullen we de DS3 Cabrio Racing eveneens in levenden lijve kunnen bewonderen.

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.