Modieus: Citroën DS3 Ines de La Fressange Paris

Modieus: Citroën DS3 Ines de La Fressange Paris
Modieus: Citroën DS3 Ines de La Fressange ParisModieus: Citroën DS3 Ines de La Fressange ParisModieus: Citroën DS3 Ines de La Fressange ParisModieus: Citroën DS3 Ines de La Fressange ParisModieus: Citroën DS3 Ines de La Fressange ParisModieus: Citroën DS3 Ines de La Fressange Paris
De kleinste Citroën van de DS-familie is al verregaand te personaliseren, maar deze Ines de La Fressange Paris concept-cars - bent u er nog? - doen er nog een schepje bovenop.

Citroën is samen met Ines de La Fressange Paris - een modemerk van de gelijknamige dame - aan de slag gegaan en het resultaat krijgen we vandaag gepresenteerd in de vorm van twee DS3's.

Citroën spreekt van concept-cars, maar feitelijk zien we hier gewoon alvast een toekomstige gelimiteerde versie van de DS3. De DS3 krijgt een Ink Blue-jasje aangemeten en een zwart dak. De DS3 Cabrio krijgt een blauw dakje dat boven een zwarte koets is geplaatst. Beide uitvoeringen staan op 17-inch-lichtmetaal en krijgen rode spiegelkappen. Ook in het interieur hebben de ontwerpers er een bonte boel van gemaakt.

Morgen wordt het duo in DS World in Parijs onthuld. Wie daar niet bij is, kan de modieuze DS3'tjes in oktober ook tijdens de autosalon van Parijs bekijken.

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.