Cadillac Escalade Concept One: glimfeestje

Cadillac Escalade Concept One: glimfeestje
Cadillac Escalade Concept One: glimfeestjeCadillac Escalade Concept One: glimfeestjeCadillac Escalade Concept One: glimfeestjeCadillac Escalade Concept One: glimfeestjeCadillac Escalade Concept One: glimfeestjeCadillac Escalade Concept One: glimfeestjeCadillac Escalade Concept One: glimfeestje
Met een Cadillac Escalade voor de deur kom je al niet heel subtiel voor de dag, en met deze Concept One van Lexani Motorcars kun je onopgemerkt door het verkeer gaan wel helemaal schudden.

Cadillac beloofde de laatste generatie van de Escalade een bescheidener en stijlvollere jas mee te geven, maar de realiteit bleek toch anders. Opnieuw is de kolos een extravagante verschijning, maar deze Concept One van Lexani Motorcars is pas écht volgehangen en afgeladen met glimmertjes.

Massagestoelen, ijskastjes, iPads en een 40-inch led-scherm van Samsung, het ontbreekt de Concept One zelfs niet aan massagestoelen en met 24-karaats goud afgewerkte paneeltjes. Chic houtwerk en een paar vierkante meter leer zijn natuurlijk ook van de partij. Al deze weelde heeft uiteraard z'n prijs, en naar verluidt wil Lexani liefst 250.000 euro voor deze royaal aangeklede Escalade hebben.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.