Cadillac CTS van Irmscher

Cadillac CTS Irmscher
De Duitse tuner Irmscher legt zich al jaren toe op het opvoeren en verfraaien van voornamelijk Opels. Nu heeft het bedrijf de Cadillac CTS onder handen genomen.
De Duitse tuner Irmscher legt zich al jaren toe op het opvoeren en verfraaien van GM-producten en dan bedoelen we met name Opels. Nu heeft het bedrijf de Cadillac CTS onder handen genomen en hem voorzien van sportieve accessoires.

In het 35-jarig bestaan van Irmscher heeft het bedrijf zich vooral toegelegd op het tunen van Opel-modellen. Nu is de Cadillac CTS aan de beurt. Irmscher heeft de CTS een bumperspoiler gegeven en de B-stijlen afgedekt met een kunststof paneel. Aan de achterkant is de CTS verfraaid met een sportieve achterspoiler. Verchroomde dubbele eindstukken van de uitlaat completeren het uiterlijk.
De Irmscher CTS is uitgerust met een sportonderstel en staat op 20-inch aluminium wielen in het nieuwe Evo Star-design, die zijn voorzien van banden in de maat 245/30.
Binnenin heeft Irmscher extra luxe en sportiviteit toegevoegd. Daarbij gaat het om een speciale leren bekleding, aluminium pedalen en dorpelbeschermers van staal.