Modeljaarupdate voor Cadillac CTS

Voor tweede keer onder het mes

Cadillac CTS modeljaarupdate
Zowel in de Verenigde Staten als bij ons in Nederland is de Cadillac CTS helaas geen verkoopknaller. Dat weerhoudt het luxemerk er niet van zijn middelgrote model een kleine opfrisbeurt te geven.

Oud kunnen we de Cadillac CTS absoluut nog niet noemen. De huidige generatie werd in 2013 aan de wereld voorgesteld en toonde toen zijn frisse koets, geheel in lijn met de destijds nieuwe designtaal van het merk. In 2014 werd de CTS marginaal aangescherpt. De sedan kreeg het nieuwe logo van Cadillac op zijn front en de grille kreeg er een lamel bij. Die subtiele lijn lijkt doorgezet te worden tijdens de modeljaarupdate die binnenkort wordt doorgevoerd.

Onze spionagefotograaf heeft de 'CTS 2017' namelijk al zonder plakkers vast weten te leggen. Het front is iets gewijzigd en lijkt daarmee mee op dat van de XT5 - de SRX-opvolger - en de CT6. De grille krijgt er wederom een lamel bij en het bumperwerk aan zowel de voor- als achterzijde is net even anders getekend. Op motorisch vlak verwachten we geen wijzigingen. Een plug-inhybride zit in het vat, mogelijkerwijs wordt deze versie gelijktijdig met de presentatie van de modeljaarupdate getoond. Leuk detail: let op de Pontiac Aztek op de achtergrond (foto 1).

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.