Bugatti teast Divo

Achterlichten schijnen in het duister

Bugatti Divo teaser
Bugatti's marketingafdeling heeft ongetwijfeld een uitgebreide teasercampagne bedacht die de gemoederen moeten opwarmen voor de komst van de Divo. Vandaag zien we voor het eerst daadwerkelijk iets van het exterieur.

Eerder deze maand liet Bugatti met een teaserplaat weten dat het op 24 augustus de Divo presenteert, een naar de Franse coureur Albert Divo vernoemde nieuwkomer. Nu plaatst Bugatti een teaservideo op zijn sociale kanalen waarin we de Divo niet alleen horen, maar ook tot op zekere hoogte ook kunnen zien. De verlichting aan de achterzijde schijnt in het donker en dat betekent dat de indeling van de units in beeld is gebracht. Daarmee maakt Bugatti duidelijk dat de Divo een compleet ander achterste krijgt dan de Chiron.

Waar de verlichting aan de achterzijde van de Chiron uit één over de gehele breedte van de kont lopende balk bestaat, krijgt de Divo van elkaar gescheiden exemplaren. Wat Bugatti precies van plan is met de Divo, is nog even afwachten. Het lijkt erop dat het merk een auto in de ontwikkelingskamers heeft staan die gezien kan worden als een lichtere en meer op stevig bochtenwerk voorbereide hypercar met de filosofie van auto's als de McLaren Senna.

Op 24 augustus trekt Bugatti het doek van de Divo. Bugatti zegt 40 exemplaren te gaan bouwen, die elk een Europees prijskaartje van maar liefst 5 miljoen euro krijgen.

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.