BMW 4-serie Cabrio goedkoper dan z'n voorganger

BMW 4-serie Cabrio goedkoper dan z'n voorganger
BMW 4-serie Cabrio goedkoper dan z'n voorgangerBMW 4-serie Cabrio goedkoper dan z'n voorgangerBMW 4-serie Cabrio goedkoper dan z'n voorgangerBMW 4-serie Cabrio goedkoper dan z'n voorgangerBMW 4-serie Cabrio goedkoper dan z'n voorgangerBMW 4-serie Cabrio goedkoper dan z'n voorganger
Zat je altijd al te azen op een D-segment cabriolet van BMW? Dan heeft de importeur goed nieuws, want in veel gevallen is de 4-serie Cabrio goedkoper geworden dan z'n voorganger, de 3-serie Cabrio.

De goedkoopste versie wordt bij de introductie de 420d Cabrio, met een 184 pk sterke turbodiesel onder de kap. Deze is er vanaf 57.500 euro.

De twee overige versies die bij de intoductie beschikbaar zijn, hebben een benzinemotor . De minst potente van de twee is de 428i Cabrio, die een viercilinder heeft met een vermogen van 245 pk. Hier is de vanafprijs 58.000 euro.

De topversie is meteen al vanaf de introductie te krijgen: de 435i Cabrio. Deze heeft een 3,0-liter TwinPower zes-in-lijn onder de kap met een vermogen van 306 pk. De 435i Cabrio is er vanaf 69.00 euro.

Alle versies voldoen aan de Euro 6 emissie-eisen en hebben een handgeschakelde zesbak. Een achttrapsautomaat is een optie. In een later stadium introduceert BMW ook de 420i (184 pk), 430d (258 pk) en de vierwielaangedreven 435i xDrive.

Zomer 2014

De 4-serie Cabrio heeft een driedelig metalen klapdak met geluidsabsorberende hemelbekleding. Tot een snelheid van 18 km/h kun je de auto in 20 seconden omtoveren van een coupé naar een cabriolet en vice versa. De bagageruimte heeft met gesloten kap een inhoud van 370 liter. Wie de auto daadwerkelijk als cabrio rijdt, heeft 220 liter tot z'n beschikking.

De stoelen met ingebouwde veiligheidsgordels zijn voor het eerst leverbaar met Air Collar nekverwarming. Uiteraard zijn er diverse Lines te bestellen, de Modern Line, Sport Line en Luxury Line. Ook is er het M Sportpakket.

Interesse? Bestellen kan nu weliswaar al, maar de 4-serie Cabrio verschijnt pas aan het begin van de zomer van 2014 bij de dealers.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (31) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.