Beter in beeld: Alfa Romeo Stelvio als non-Q

Bescheiden looks staan goed

Beter in beeld: Alfa Romeo Stelvio als non-Q
Enkele dagen geleden kregen we voor het eerst de niet-Q versie van de Alfa Romeo Stelvio te zien. Vandaag is opnieuw beeld opgedoken.

Alfa Romeo presenteerde de Stelvio, zijn eerste SUV, direct als beresterke Quadrifoglio. Onder de kap houdt zich meer dan 500 pk schuil, afkomstig uit een 2,9-liter V6 met twee turbo's. Een fijne smaakmaker, maar erg vaak zal je die ongetwijfeld prijzige knal-SUV niet op de weg zien. Vandaag kunnen we op ons laten inwerken hoe de Stelvio zonder al die uiterlijke Q-opsmuk oogt.

De Italiaanse persdienst ANSA en Alfa-forum Alfaromeo-online hebben foto's van de Alfa Romeo Stelvio in non-Q-outfit weten te maken. We mikken erop dat er onder de kap een 280 pk sterke 2,0-liter turbomotor schuilhoudt, een blok dat onlangs in de Giulia Veloce debuteerde. Mogelijkerwijs legt Alfa Romeo ook een 210 pk sterke 2,2-liter metende dieselmotor in het vooronder van de Stelvio, ook deze motorisering kwamen we voor het eerst in de Giulia Veloce tegen.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (87) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.