Bentley hangt prijs aan Mulsanne Birkin

Bentley Mulsanne Birkin
Bentley Mulsanne BirkinBentley Mulsanne BirkinBentley Mulsanne BirkinBentley Mulsanne BirkinBentley Mulsanne BirkinBentley Mulsanne BirkinBentley Mulsanne BirkinBentley Mulsanne Birkin
Wanneer je een Bentley Mulsanne op de oprit parkeert, is de kans klein dat je buurman eenzelfde slagschip voor z'n huis heeft staan. Toch zijn zulke exclusieve auto's vaak als speciale editie te krijgen. De Birkin-editie zagen we eerder deze week al voorbij komen, en nu heeft de gigant ook een prijskaartje gekregen.

De Mulsanne Birkin Limited Edition, waarvan er slechts 22 gemaakt gaan worden, is vernoemd naar Sir Hengry 'Tiger Tim' Birkin, een van de legendarische Bentley Boys.

De speciale uitvoering is in drie kleuren te bestellen: Ghost White, Damson en de combinatie Fountain Blue/Dark Sapphire. Hij krijgt uiteraard genummerde plaatjes op de dorpels, speciaal 21-inch lichtmetaal, speciale emblemen in de hoofdsteunen en als klapper legt Bentley een met de hand gemaakt kofferset in de daarvoor bestemde bagageruimte.

De prijs van al dit moois? 406.689 euro, af te halen bij Bentley Leusden.

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.