Bentley Continental 24 knipoogt naar GT3

Supersports in exclusieve verpakking

Bentley Continental 24
Bentley Continental 24Bentley Continental 24Bentley Continental 24Bentley Continental 24Bentley Continental 24
Het duurt niet lang meer voordat Bentley een nieuwe generatie Continental GT presenteert, maar het huidige model heeft nog genoeg levenslust. Bentley viert zijn deelname aan de 24-uur van de Nürburgring met een speciaal aangeklede reeks Continentals.

Bentley trekt voor zijn nieuwe speciale editie niet zomaar een Continental GT van de planken. De Continental 24 die de heren en dames uit het Engelse Crewe vandaag presenteren is namelijk gebaseerd op de 710 pk en 1.017 Nm sterke Continental Supersports!

De Continentals 24 dragen een kleurige koets die wat kleurstelling betreft verwijst naar de Continental GT3's van Bentley Team Abt die dit jaar meedoen aan de 24 Uur van de Nürburgring. Bentley spuit alle exemplaren in de kleur Black Crystal, al worden ze afgewerkt met de lakkleuren Monaco Yellow of St James' Red. Ook de zwarte 21-inch metende wielen zijn van rode of gele details te voorzien. Wie liever een Continental 24 zonder two-tone koets wenst, kan dat als 'optie zonder meerprijs' aangeven. Koolstofvezel spiegelkappen en zwarte remklauwen maken deel uit van het 24-pakket.

De prestaties van de Continental 24 zijn uiteraard gelijk aan die van de Supersports, dat betekent dat ook deze Conti's in 3,5 tellen naar een snelheid van 100 km/h sprinten en pas bij 336 km/h ophouden met versnellen. De levering start in juli.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum