Bentley Bentayga volgens Startech

Motorische tuning in aantocht

Bentley Bentayga
Bentley BentaygaBentley BentaygaBentley BentaygaBentley BentaygaBentley BentaygaBentley BentaygaBentley BentaygaBentley BentaygaBentley BentaygaBentley Bentayga
Het zat er dik in dat een auto als de Bentley Bentayga kort na zijn introductie door de tuningwereld ontdekt zou worden. Het is het Duitse Startech die de auto voor het eerst onder handen neemt.

Met de Bentayga heeft Bentley zijn eerste SUV ooit op de prijslijsten gezet. Tuner Startech is de eerste tuner die zich op de luxueuze hoogpotige stort.

Startech is van mening dat een Bentley best volgehangen kan worden met schreeuwerig spoilerwerk uit de bekende tuningreceptuur. We zien een Bentayga met uitgeklopte wielkasten die op 23-inch metend lichtmetaal is geplaatst en aan zowel voor- als achterzijde vinden we bumperwerk met extra grote luchtopeningen en koelsleuven. Alle aerodynamische aanpassingen zijn uiteraard vervaardigd uit koolstofvezel.

De 6,0-liter metende V12 krijgt er van Startech op termijn ook vermogen bij, al is de module waar de extra paarden uit geperst worden nog in ontwikkeling. Onder de Bentayga hangt in ieder geval wel al een aangepast uitlaatsysteem dat voor een diepere brom moet zorgen.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.