Basisprijs Audi RS Q3 ligt boven de ton

Per direct te bestellen

Audi RS Q3 en RS Q3 Sportback
Audi RS Q3 en RS Q3 SportbackAudi RS Q3 en RS Q3 SportbackAudi RS Q3 en RS Q3 SportbackAudi RS Q3 en RS Q3 SportbackAudi RS Q3 en RS Q3 SportbackAudi SQ3 & SportbackAudi RS Q3 en RS Q3 SportbackAudi RS Q3 en RS Q3 Sportback

Hoewel we nog maar net zijn bijgekomen van het laatste RS-nieuws van Audi in de vorm van de RS Q8 krijgt zijn kleinere broertje nu een Nederlandse basisprijs. Dit kosten namelijk de RS Q3 en RS Q3 Sportback.

Zoals de kop van dit stuk al verklapt, plakt Audi zes cijfers voor de komma van de vanafprijs voor de nieuwe rits RS Q3’en. De reguliere RS Q3 kost namelijk minimaal € 102.610, de coupé-achtige RS Q3 Sportback kent een Nederlandse prijs van € 104.110. In de neus van beide auto’s parkeert Audi een 2,5-liter vijfcilinder benzinemotor met een vermogen van 400 pk en 480 Nm koppel. Die is standaard gekoppeld aan een zeventraps S-Tronic automaat. Zowel de Q3 als de Q3 Sportback heeft 4,5 seconden nodig om vanuit stilstand naar de 100 km/h te sprinten. De begrensde top bedraagt 250 km/h. Op speciaal verzoek verhoogt Audi Sport de topsnelheid met 30 km/h.

Naast 20-inch wielen biedt Audi standaard MMI Navigatie Plus, stoelverwarming en volledige ledverlichting rondom. Ook parkeerhulp aan de voor- en achterkant van de sportieve SUV’s wordt standaard meegeleverd. De orderboeken zijn per direct geopend en de levering volgt vervolgens nog voor de jaarwisseling.

PRIVATE LEASE Audi

Lezersreacties (38) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.