AutoWeek-lezer spot: Mercedes V-klasse

AutoWeek-lezer spot: Mercedes V-klasse
De Mercedes-Benz Vito en Viano krijgen een opvolger, en dankzij een vriendelijke lezer hebben we foto's van een testversie van die nieuwe auto - inclusief een foto van het dashboard.

Tijdens zijn recente skivakantie kwam AutoWeek-lezer Edwin Olijerhoek dit donkere, licht bestickerde Mercedes-busje tegen. Zoals hij ons zelf al laat weten: dit kan bijna niet anders dan de nieuwe Mercedes Viano/Vito zijn, waar we naar verwachting in de loop van het nu zeer snel naderende nieuwe jaar kennis mee gaan maken. Waarschijnlijk op de Autosalon van Genève. Onlangs nog hadden we een teaser van de nieuwe Mercedes.

Hier is al te zien dat vooral het front van de auto er wat anders uit komt te zien, meer in lijn met het huidige familiegezicht van Mercedes-Benz, met name de A-klasse. Nieuw is dat we dankzij de foto's van Edwin ook een blik kunnen werpen op het vernieuwde interieur, waardoor dit exemplaar waarschijnlijk de personenversie Viano betreft. De aluminium gekleurde kokers en mooie elementen in het dashboard geven de auto een luxe uitstraling vanbinnen, zoals we ook zagen op een foto van een tijdje terug.

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.