Mercedes Viano volgens Wald International

Mercedes-Benz Viano Wald International
Mercedes-Benz Viano Wald InternationalMercedes-Benz Viano Wald InternationalMercedes-Benz Viano Wald InternationalMercedes-Benz Viano Wald InternationalMercedes-Benz Viano Wald InternationalMercedes-Benz Viano Wald InternationalMercedes-Benz Viano Wald InternationalMercedes-Benz Viano Wald InternationalMercedes-Benz Viano Wald InternationalMercedes-Benz Viano Wald InternationalMercedes-Benz Viano Wald InternationalMercedes-Benz Viano Wald InternationalMercedes-Benz Viano Wald InternationalMercedes-Benz Viano Wald International
Bestel- en personenbusjes zijn veelal gericht op één ding: praktisch gemak. Wald International vindt dat het allemaal wel wat spannender mag, en heeft z'n frustraties gebotvierd op de Viano van Mercedes-Benz.

Het nieuwste project van Wald International gaat onder de naam Mercedes-Benz V-Class W639 Sports Line Black Bison Edition door het leven. Een hele mond vol voor een auto die alleen op optisch vlak is aangepast. De Japanse tuner heeft een arsenaal aan spoilers, lipjes en led'jes op een Mercedes Viano afgevuurd, en dit is het resultaat.

Om de andere voor- en achterbumpers kun je natuurlijk niet heen. Schreeuwerige luchtinlaten, ook op de zijschermen, en een set weinig bescheiden wielen springen het meeste in het oog. De kentekenplaat aan de achterzijde krijgt een tweetal schijnwerpers naast zich bevestigd en ook de knalpijpen zijn op z'n zachtst gezegd 'duidelijk aanwezig'. Voor het totaalplaatje wordt de bus nog even een stuk dichter boven het asfalt gelegd. Prijskaartje voor al het plastic: 3.640 euro. Wat de wielen en de verlagingsset gaan kosten is nog niet bekend. Leuk detail: voor wie een Viano van voor de facelift rijdt, heeft Wald International een ombouwsetje klaarliggen om hem hetzelfde gezicht mee te geven als de meest recente exemplaar.

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.