Aston Martin Vanquish als Carbon Edition

Aston Martin Vanquish Carbon Edition
Aston Martin Vanquish Carbon EditionAston Martin Vanquish Carbon EditionAston Martin Vanquish Carbon EditionAston Martin Vanquish Carbon EditionAston Martin Vanquish Carbon EditionAston Martin Vanquish Carbon EditionAston Martin Vanquish Carbon Edition
Eerder deze week zagen we hoe Aston Martin ons opwarmde voor een speciale uitvoering van de Vanquish. Onze vermoedens zijn nu bevestigd, want de Britten hebben inderdaad een Carbon Edition gepresenteerd.

De Vanquish krijgt van Aston Martin wat Carbon-kruiden over zich heen gestrooid, wat resulteert in een exclusievere Vanquish die in twee smaken te krijgen is.

Veel valt er namelijk niet te kiezen. De Britse sportcoupé is alleen in zwart of wit leverbaar en krijgt zwarte details rond de ruiten mee. Speciaal zwart tienspaaks lichtmetaal is van de partij en in het interieur komen we eveneens koolstofvezel elementen tegen. Een audiosysteem van Bang & Olufsen moet een hoogwaardig geluid garanderen. Onder de kap ligt de welbekende 6,0-liter V12 die het tot 573 pk en 630 Nm weet te schoppen. Prijskaartjes zijn nog niet bekend.

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.