Aston Martin Rapide bijna klaar

Aston Martin Rapide | Foto: Carpix
Aston Martin Rapide | Foto: CarpixAston Martin Rapide | Foto: CarpixAston Martin Rapide | Foto: CarpixAston Martin Rapide | Foto: CarpixAston Martin Rapide | Foto: CarpixAston Martin Rapide | Foto: Carpix
De Aston Martin Rapide maakt zijn laatste testkilometers. Zo kant-en-klaar als dit, heeft onze spionagefotograaf hem nog niet voor zijn lens gehad. Je hoeft alleen nog maar de stukken zwarte ducttape weg te denken en de consumentenversie staat voor je neus.
De Aston Martin Rapide is al lang geen geheim meer. Al drie jaar geleden werd de concept car gepresenteerd, waarbij meteen werd gezegd dat die zou worden omgetoverd tot productie-auto. Op de komende Autosalon van Genève verwachten we de presentatie van de nieuwe vierdeurs. De Rapide moet het gaan opnemen tegen de Porsche Panamera en bijvoorbeeld de Maserati Quattroporte, die al jaren de toon aanvoert in het segment van de anders-dan-anders-limousines. Porsche komt in de loop van de tijd met een hybride-model op de markt. Zo ver is Aston Martin nog niet. Voor de vierdeurs ligt de 6,0-liter V12 klaar. Op alle prototypes die we de afgelopen jaren hebben gezien zat een glazen dak. En dat is op deze auto niet anders. Wij durven er dus wel op in te zetten dat zo'n panoramadak standaard wordt op de Rapide. En omdat de vierdeurs Aston toch al publiek geheim is, doet de testrijder niet moeilijk tegen onze fotograaf. Er kan zelfs een driftmanoeuvre vanaf!

Lezersreacties (102) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.