Aston Martin presenteert RapidE Concept

Britten tonen vooruitblik op elektrische Rapide

Aston Martin presenteert RapidE Concept
Aston Martin presenteert RapidE ConceptAston Martin presenteert RapidE ConceptAston Martin presenteert RapidE ConceptAston Martin presenteert RapidE ConceptAston Martin presenteert RapidE ConceptAston Martin presenteert RapidE ConceptAston Martin presenteert RapidE ConceptAston Martin presenteert RapidE Concept
Vanuit het niets schuift Aston Martin de RapidE Concept naar voren, een voorproefje op een volledig elektrische versie van de Rapide!

In augustus konden we op basis van uitspraken van Aston Martin-CEO Andy Palmer al melden dat we binnen twee jaar een elektrische Rapide kunnen verwachten. De Britten lijken er aardig de vaart in te hebben, vandaag krijgen we in de vorm van de RapidE Concept namelijk al een voorproefje op de vierdeurs EV te zien!

De RapidE Concept is ontwikkeld samen met William Advanced Engineering, de ontwikkelingsafdeling van Williams Group (o.a. bekend van het Williams F1-team). Specificaties van de elektrische aandrijflijn blijven voorlopig nog even geheim. Dat de uiteindelijke productieversie -waarvan de levensvatbaarheid samen met Chinese investeerder ChinaEquity wordt bekeken - niet de enige EV van Aston Martin zal blijven, blijkt wel uit een uitspraak van CEO Andy Palmer. Volgens de topman "is de RapidE een toonbeeld van de bekwaamheid en de ambitie van Aston Martin om lage-emissie en emissievrije sportwagens te ontwikkelen."

Video

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.