Achtste modeljaar voor Renault Kangoo

Achtste modeljaar voor Renault Kangoo
Achtste modeljaar voor Renault KangooAchtste modeljaar voor Renault KangooAchtste modeljaar voor Renault KangooAchtste modeljaar voor Renault KangooAchtste modeljaar voor Renault Kangoo
Een nieuw lampje, een nieuwe grille en nieuwe kleuren. De Renault Kangoo kan opgefrist zijn achtste modeljaar in.
Een nieuw lampje, een nieuwe grille en nieuwe kleuren. De Renault Kangoo kan opgefrist zijn achtste modeljaar in.
De Renault Kangoo van modeljaar 2006 heeft een licht gewijzigde grille en heeft zijn knipperlichten voortaan achter helder glas zitten. De dieselmotoren krijgen er alle vijf pk bij. De drie uitrustingsniveaus zijn herkenbaar aan de bumpers. Bij de Authenthique zijn ze grijs, bij de Expression voor de helft in de carrosseriekleur en bij de Privilège zijn ze geheel meegespoten. Sommige versies krijgen nieuwe wieldoppen.
Kopers van een Kangoo hebben voortaan keuze uit tien kleuren; er zijn drie nieuwe metallic-tinten aan het palet toegevoegd. Aan de binnenzijde is er keuze uit nieuwe bekledingsstoffen. De Expression en Privilège hebben chique beklede vloermatten.
Eveneens nieuw is een aantal optiepakketten. Het eerste is het 'Famille Pack' dat bestaat uit een armsteun, neervouwbare tafeltjes voor de achterpassagiers, een extra binnenspiegel waarmee de kinderen op de achterbank in de gaten kunnen worden gehouden en een lade onder de voorstoel. In het 'Enfants Pack' zitten allen de neervouwbare tafeltjes en de extra binnenspiegel. Het 'Electrique Pack' omvat elektrisch bedienbare zijspiegels en een buitentemperatuurmeter. Het 'Easy Pack' tot slot, heeft onder meer centrale deurvergrendeling met afstandbediening, een koplamp die na het verlaten van de auto nog even blijft branden en interieurverlichting die geleidelijk dimt.

Gerelateerde forumtopics