AutoWeek

Je leest het in de nieuwe AutoWeek Occasion Special

Bestel nu online en zonder verzendkosten

autoweek occasion special

Je bent op zoek naar een gebruikte auto, maar waar te beginnen? In de AutoWeek Occasions Special praten we je bij over de snel veranderende tweedehands automarkt en wijzen we je de weg op het gebied van private lease en de zin en onzin van afleverpakketten.

Over de Occasion Special

In de markt voor een Volkswagen Up? Wij vertellen je waar je op moet letten. Welke is de fijnere keuze voor een budget van 16.000 euro: een Jeep Renegade of een Citroën C3 Aircross? Is je portemonnee iets dikker en wil je graag iets elektrisch? We testen een gebruikte Tesla Model S en een Jaguar iPace, beide rond de 55 mille. Dat je voor een fractie van dit bedrag ook iets leuks op de kop kunt tikken, blijkt uit ons rondje shoppen met 2.000 euro. Maar wat haal je dan in huis? Verder demonteren we een Renault Kadjar tot de laatste schroef om te kijken hoe de Franse SUV er na 100.000 kilometer aan toe is en tekenen we het verhaal op van iemand die een Fiat Brava (!) uit 1999 besloot te restaureren.

Dit alles, en nog veel meer leuke, interessante en praktische verhalen over gebruikte auto’s lees je in de AutoWeek Occasions Special!

Bestel online zonder verzendkosten

Je bestelt onze Occasion Special eenvoudig en snel online zonder verzendkosten.

Bestel nu online en zonder verzendkosten