Volvo V50 D3 Business Pro Edition (2012) #2
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
Eerste Kennismaking
De Keuze voor een Volvo:
En waarom anders geen Volvo? Dat was het verdict na enkele uitgebreide avondgesprekken over welk merk een gepaste opvolger zou zijn voor onze geliefkoosde Land Rover Discovery II. Geen makkelijke opdracht aangezien er 16 jaar na productiedatum nog weinig moderne voertuigen met dezelfde karakteristieken te vinden zijn. Ik hoor jullie al denken van waarom niet gewoon een Land Rover Discovery 3 of 4 als opvolger? Dit werd overwogen maar binnen het budget dat vooropgesteld werd voor de aankoop van een andere, betrouwbare, wagen zaten geen Disco's 3 of 4. Ik zeg er duidelijk bij betrouwbaar. Hoewel er nooit is bezuinigd op het onderhoud van de Land Rover Discovery II stelde hij naarmate hij ouder werd steeds hogere eisen -lees oplopend kostenplaatje voor allerlei onvoorziene herstellingen- De liefde voor een nieuwe Land Rover was op deze manier een beetje bekoeld.
Niettegenstaande was dit altijd een fijne auto waar heel wat herinneringen mee verbonden waren. Een Volvo leek ons altijd al wat, hoewel door sommige mensen bestempeld als saai vonden wij deze kritiek onterecht. Vrij snel kwamen we bij een V50 terecht. Hoewel dit model niet meer gemaakt werd en voor het eerst op de markt kwam in 2004, vonden we dit een tijdloos design. Wat research leerde ons dat de 1.6 E drives te vermijden waren. Allerhande problemen die te

Volvo V50 1.6 Handgeschakeld | Navigatie | Cruise control | High Performance Sound |
- 2009

Volvo V50 2.0 D3 Summum | Automaat | 5 cilinder | 100% Dealer onderhouden | Keyless Entry + Start | Leder | Memory | Parkeersensoren | Bi-Xenon |
- 2011

Volvo V50 2.4 D5 Edition II | Origineel NL | Schuif-/kanteldak | Leder | Airco | Cruise Control | Radio |
- 2009