Volvo V50 2.4 Momentum (2005)

UitvoeringV50 2.4 Momentum
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2012

Eerste bericht

Ik lees altijd met veel plezier revieuws van gebruikers en op basis daarvan heb ik ook in de zomer van 2012 een Volvo V50 gekocht. Ik ben al van kinds af aan een Volvo fan, maar wel kritisch, vandaar dat ik voor mijn nieuwe auto ook echt serieus een BMW 3 Touring en een Audi A4 Avant heb bekeken en overwagen.

Eerste ervaringen met de V50 zijn echt geweldig. Wat een top auto. Maar, ik heb de auto (erg) goedkoop bij een soort tussenhandelaar op de kop getikt. Advies: doe dit nooit! Er was zoveel mis met de auto...

- wordt vervolgd -

7,5