AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Volvo V50 2.4i Edition II (2008)
Uitvoering | V50 2.4i Edition II |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Op en top Zweedse degelijkheid
Heb de auto inmiddels bijna 4 jaar en een goeie 150.000 kilometer mee gereden. Nog steeds rij ik met een glimlach met deze auto rond en ja natuurlijk heb je wel eens wat gebreken na bijna 3,5 ton op de teller maar dat lijkt me volstrekt normaal. Verder echt een fantastische auto om te rijden, ligt super op de weg, zit lekker en brengt een glimlach op je gezicht!

Volvo V50 2.0 Edition II / NL-Auto / 2e-Eigenaar / 145 PK / Cruise-Control / Climate-Control / Elektr.-Pakket / Armsteun-Voor en Achter / Dakrails / PDC-Achter / 16'' LMV /
- 2007
€ 2.950

Volvo V50 1.6 D2 S/S Momentum Navi! Bj:2011
- 2011
€ 2.750

Volvo V50 2.0 Edition II 18" licht metalen| lederen bekleding | Schuif/kantel dak | Parkeersensoren achter | trekhaak | Bi- xenon koplampen | Roof rails | verwarmde voorstoelen |
- 2007
€ 5.900