Volvo V50 1.8 Edition I (2005)
Uitvoering | V50 1.8 Edition I |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Eerste ervaring met Volvo
Na eerst lang Peugeot, Saab en daarna drie jaar een Mercedes 190E uit 1985 gereden te hebben werd het weer tijd voor iets anders. Het is de Volvo V50 1.8 geworden. Hier zijn nog niet veel reviews van te vinden.
Ik houd het verbruik bij, het rijcomfort en de onkosten van onderhoud.
De auto heb ik gekocht van vakgarage Van 't Hoog in Zaltbommel. De auto is in 2012 geimporteerd uit Duitsland. Alle boekjes zitten er bij. Via internet heb ik achterhaald dat er in Nederland twee eerdere eigenaren in hebben gereden. Eentje heeft er een ruim een jaar in gereden en twee hebben er zeven maanden in gereden. De auto heeft geen schade geleden (in Nederland) en ziet er erg goed uit. De aflevervoorwaarden bij Van 't Hoog waren goed; apk, grote beurt en 6 maanden Bovaggarantie. Verder worden er wat schoonheidspuntjes aangepakt (rubber in de deur en de kleine slijtage in de bestuurdersstoel) Ik hoop niet dat deze nodig is.
Woensdag ga ik de auto ophalen, de maandag erop gaan we ermee op vakantie. Eens kijken of de auto net zo goed presteert als hij eruit ziet.