Volvo V50 1.6 D Kinetic (2005)

UitvoeringV50 1.6 D Kinetic
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005

Weliswaar in de verkeerde kleur (foutje van de leasemaatschappij) rijdt ik nu rond in ´mijn´ Volvo V50 1.6d Kinetic (modeljaar 2006). Nog geen enkel probleem tegengekomen, maar da´s niet zo gek gezien het aantal km´s.

Het vinden van de juiste zitpositie is geen enkel probleem, stoel prima verstelbaar net als het stuur (is dit stuur nu rond of toch wat ovaal?). Stoelen zitten overigens bijzonder goed. De spiegels vond ik toch in eerste instantie wat klein....maar dat went blijkbaar erg snel. De 1.6 dieselmotor draait als een zonnetje, geen enkel probleem met de voornamelijk snelwegkilometers die ik maak. Ook in het stadsverkeer gaat het prima. Niet echt rumoerig. Beetje spelen met de Cruise Control op de snelweg en het is relaxed rijden. Schakelen gaat ook prima met het lekker korte pookje. Ik ben verder zeer te spreken over de Airco..heerlijk hoor dat gescheiden kunnen regelen.

De auto zit prima in elkaar, je voelt de veiligheid en kwaliteit om je heen. Ben blij dat ik hier 4 jaar (als ik het haal qua kilometers)in mag rondrijden... volgende auto: zeker weten van het merk Volvo!

Uiteraard geen problemen, tenzij je de verkeerde levering qua kleur niet meerekent. Je bazuint rond dat er een blauwe (barentz blue pearl) volvo aankomt en bij aflevering staat er een zilveren.

9,5