AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Volvo EX30 Single Motor Extended Range Core (2024) #2
Uitvoering | EX30 Single Motor Extended Range Core |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Niet alles werkt
Helaas zijn er nog meerdere bugs. Telefoon maakt niet automatisch verbinding, bereik is teleurstellend. Scherm lijkt er soms even over te moeten nadenken en tijdens rijden werd het scherm zwart, gelukkig was dat totnutoe eenmalig. Bij natte omstandigheden werkt het openen van het portier vaak moeizaam. In het dagelijks gebruik is het desalniettemin een fijne auto.
Fijne rijauto met enkele mindere eigenschappen
Auto rijdt fijn. Instappen vergt enige lenigheid. Actieradius blijft pijnpunt. Intussen rondgekeken naar zijn concurrent (Kia EV3) en die wint het ruim op voornoemde mindere punten van de Volvo
PRIVATE LEASE Volvo EX30

Volvo EX30 Twin Motor Performance Ultra 69 kWh | Panoramadak | 360º camera | Stoel- en stuurverwarming | Harman Kardon
- 2024
€ 46.995

Volvo EX30 Single Motor Extended Range Plus 69 kWh | BLIS | Achteruitrijcamera |
- 2025
€ 39.900