Volvo EX30 Single Motor Core (2024) #2
Uitvoering | EX30 Single Motor Core |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Slecht, slecht, slecht
Inmiddels 15 maanden in bezit van de EX30 en gezien het feit dat alle problemen die ik ervaar nog steeds niet zijn opgelost door Volvo, ondanks alle loze beloftes, schrijf ik deze review om anderen te waarschuwen.
Allereerst de auto rijdt goed, maar daar is echt alles mee gezegd.
Welke problemen ervaar ik o.a.
1) Volume radio valt vaak weg en soms is er helemaal geen radio-ontvangst te krijgen
2) Bluetooth koppeling met telefoon werkt regelmatig niet, moet dan weer handmatig
3) Bellen: degene die ik aan de telefoon heb kan mij nauwelijks verstaan, alsof ik continue in een tunnel rijd.
4) automatisch inschakelende verlichting: Verlichting gaat in meerdere situaties (slecht weer, schemer) niet of veel te laat aan.
5) BLIS en ACC werken niet icm trekhaak
6) BLIS werkt sommige ritten gewoon niet
7) Auto ontgrendelen met pasje is één groot drama.
8) ACC grijpt in bij flauwe bochten met fietsers die veel verder op een separaat fietspad rijden (nergens voor nodig, gezien het separate fietspad en de groenstrook er tussen)
9) Soms haal ik met ACC een vrachtauto of bus in en dan gaat mijn auto de snelheid van de vrachtauto en bus aanhouden, oftewel hij mindert snelheid!!!
10) De acc past soms de snelheid aan aan de verkeersborden en soms niet, terwijl ik deze optie niet eens heb in mijn uitvoering. Updates door elkaar gegooid?
Ik ben al 15 mnd met Volvo in gesprek, en ben alleen maar loze beloften verder over allerlei updates etc.
Voor mij nooit en dan ook maar nooit meer een Volvo, ik wacht al 15 mnd op een nette afwikkeling door Volvo, maar ik heb geen enkel vertrouwen meer in deze Volvo
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Volvo EX30

Volvo EX30 Single Motor Extended Range Plus 69 kWh | 11 kW lader | Achteruitrijcamera | Apple Carplay/Android Auto|telefoonintegratie premium
- 2024

Volvo EX30 Single Motor Extended Range Plus | Incl. Volvo Verlengde garantie | Direct Beschikbaar | Adaptieve Cruise Control | Pilot Assist | Harman/Kardon Audiosysteem | Getint Glas | Parkeersensoren voor en achter | Parkeercamera achter | 19" Lichtmetalen velgen |
- 2025

Volvo EX30 Single Motor Extended Range Plus 69 kWh / Stoel- + Stuurwielverwarming / BLIS / Achterruitrijcamera / Adapt. Cruise Control / Getint glas
- 2024