Volvo C40 Recharge Twin Ultimate (2022) #3
Bouwjaar | 2022 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
Super kanon
Sinds februari in het bezit van een Volvo C40 twin,408 pk
We waren op zoek naar een electrische auto maar moest wel aan een paar voorwaarden voldoen.
Lage km stand trekkracht moest voldoende zijn i.v.m bezit van een behoorlijke caravan ,model ,en uitvoering .
We kwamen bij. Hedin Haarlem en daar stond een Volvo die echt aan al onze eisen voldeed.
Een in onze ogen een prachtige Volvo C40 twin 408 pk super compleet weinig km (14000) ,trekhaak en nog geen 2 1/2 jaar oud.
We reden in een lynk en co dus ook bij deze dealer geen punt om naar volle tevreden heid in te ruilen .
Bijzonder goed geholpen door de de verkoper en ook direct een aantrekkelijke verzekering via Volvo afgesloten.
Nu oktober na volle tevredenheid 17000km verder en een gem verbruik van 18,6 kW per 100km
Onze caravan Tabbert 1600kg zonder problemen aan de trekhaak ,(aangekoppeld in Spanje ) .
Ik wil ook wel de Hedin in Haarlem een groot compliment geven voor de nazorg en geboden service die is gegeven. Nie veel meegemaakt dat je regelmatig gebeld wordt voor service en hoe de auto bevalt en over er nog vragen zijn wat betreft gebruik van de auto.
Dus Hedin krijt van ons 5 dikke sterren