Volvo 940 Estate Polar 2.3 Limited Edition (1998) #2
Uitvoering | 940 Estate Polar 2.3 Limited Edition |
Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
De beste trekauto
Heb deze Volvo 940 gekocht omdat ik behoefte had aan een hoger trekgewicht en meer vermogen omdat ik geregeld met de paardentrailer op pad ben eigenlijk rijd deze auto bijna nooit zonder paardentrailer.
De Volvo 940 is echt een stap voorwaarts op de 240 dat merk je voornamelijk in hoe stil de auto is vanbinnen en de techniek is ook vooruitgegaan.
De 940 trekt de paardentrailer als een van de beste met z'n 135 pk heeft hij geen centje pijn en de automaat doet wat die moet doen.
Ik zou de 940 echt beschrijven als een goede trekauto
Duitsland Volvo 940
Ben met de Volvo naar Duitsland geweest in Sauerland voor een paarden concours de Volvo trok de paardentrailer met geen moeite de bergen op en dat met een automaat heb tottaal niets te klagen op deze automaat hij doet het echt zo super en met het ultime comfort van de heerlijke stoelen van de 940 is zo lange reis totaal geen probleem je komt uitgerust aan op je bestemming. en met de 940 het weiland op ook geen centje pijn. en met zijn enorme koffer ruimte is het ook geen probleem om alle paarden spullen mee te nemen zoals het zadel kan daar mooi liggen. het is een prima paarden auto voldoet aan al mijn eisen