AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Volkswagen Touran 1.4 TSI Highline (2016)
Uitvoering | Touran 1.4 TSI Highline |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2016 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
TOP auto
Wij zijn al ruim 2 jaar zeer tevreden over onze Touran. Het verbruik vind ik met 1 op 15 niet verkeerd voor zo'n grote auto.
Wij zijn met z'n 5-en thuis en hebben de 7-zits uitvoering zodat er nog eens iemand mee kan.
Ik moest even wennen aan de automatische cruise controle, maar ik zou nu niets anders meer willen hebben.
Hij heeft ons al op lange reizen, veilig en comfortabel overal in Europa gebracht.
TOP auto dus. Zou er zo weer één kopen.

Volkswagen Touran 1.5 TSI Comfortline Business 7p Automaat / Keyless-pakket / Adaptief cruise control / Apple Carplay Android Auto / Stoelverwarming / Elektrische bedienbare achterklep / Keyless Entry/Start / Climate control /
€ 39.885

Volkswagen Touran 1.5 TSI 150PK 7P CARPLAY NAVI CAMERA LED ELEK.KLEP VIR.COCKPIT DODE.HOEK DET. STOELVERW KEYLESS 7P 7PERS 09/2024 "Volkswagen rijden begint bij Topautos.nl – 75 topmodellen direct op voorraad!"
€ 44.440

Volkswagen Touran 1.5 TSI 150PK 7P CARPLAY NAVI CAMERA LED ELEK.KLEP VIR.COCKPIT DODE.HOEK DET. STOELVERW KEYLESS 7P 7PERS 10/2024 "Volkswagen rijden begint bij Topautos.nl – 75 topmodellen direct op voorraad!"
€ 44.440