Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk Highline Plus (2009)
Uitvoering | Scirocco 1.4 TSI 160pk Highline Plus |
Bouwjaar | 2009 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
de Scirocco is een mooie auto.
Ik word als (ik geloof) enige vrouw als eigenaresse met bewondering aangekeken zeker daar ik in NL een van de eerste was die deze auto kreeg.
Vele duimen op, vele toeters, enz.
Hij rijdt goed en pittig, ligt goed in de bocht bij hogere snelheid, voelt veilig aan, heeft goede zitruimte (ruimschoots voor 4 a 5 personen), het zicht in deze auto (parkeren, invoegen, etc) is minder maar dat had ik in de Puma ook!
Het meest te gekke vind ik de geluidsinstallatie... gaaaaaaafffff!!!
Nadeel is dat de verkoper tijdens 3 gesprekken niet goed heeft geluisterd toen ik duidelijk vroeg of het schuif/kanteldak ook naar achteren kon worden geschoven (semi-cabrio). Nee dus!
Dat is dan stevig balen als je de auto voornamelijk daarvoor koopt (half open dak)...
Daarom wil ik hem nu gaan verkopen, ik wil toch een (semi) open dak.
Ook vind ik de onderhoudskosten nogal hoog en nieuwe banden tikken ook aan (kwam ik achter toen er een gat in mijn band zat en ik een nieuwe moest aanschaffen). Schrikken hoor!
Maar ga je voor sportief, snel, apart, en prik je door alle kosten heen, dan is dit een gave auto.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee