Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI 170pk Highline (2008)

Volkswagen Passat Variant
Volkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat BlueMotionVolkswagen Passat BlueMotionVolkswagen Passat BlueMotionVolkswagen Passat - interieurVolkswagen Passat - interieurVolkswagen Passat - interieurVolkswagen Passat - interieurVolkswagen Passat BluemotionVolkswagen Passat Bluemotion

UitvoeringPassat Variant 2.0 TDI 170pk Highline
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2010

Wat een auto!!!!!!!

Ik kocht de auto bij de volvo-dealer in Amersfoort in april jl. met een kilometerstand van 61.000 met Bovaggarantie. Mijn ervaring met deze dealer is niet erg positief omdat ik de after sales gewoon slecht vind.
Maar dat terzijde.
De auto is een highline uitvoering met vrijwel alle accessoires en om het af te maken met 18 inch (turbo) velgen van de CC. De auto is volgens het R-design/line gespoilerd en iets verlaagd.
De kleur is blue-graffit metallic en het BPM bedrag was meer dan 14500 euro, dus de nieuwprijs lag boven de 50000 euro.
Tot op heden heb ik na 12000 kilometer een halve liter olie bijgevoegd.
De motor heeft 170 pk en is bij de aflevering door de VW dealer in Tiel opgewaardeerd naar 198 pk.
Dit in combinatie met de DSG-bak maakt dat dit een bloedsnelle auto is. Aangezien ikzelf al meer dan 40 jaar auto rijdt vind ik het heerlijk om te weten dat je altijd voldoende vermogen onder motorkap heb zonder dat ik mezelf in het verkeer als een asociaal rijder gedraag. Ik rijd wel pittig maar houd me in het algemeen redelijk aan de maximum snelheden. Dat blijkt ook wel want tot op heden heb ik met deze auto nog geen snelheidsbekeuring gehad.
Zodra de auto aan een beurt toe is en derze heeft gehad schrijf ik een nieuw revieuw waardoor u op de hoogte blijft van de kosten.
Algemeen de motor is niet erg zuinig gemiddels 1 op 13 of 14 is al heel netjes.
Aangezien ik ongeveer 25000 km per jaar rijd vind ik dit niet zo erg.

PRIVATE LEASE Volkswagen Passat