Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI 140pk Comfortline (2008)
| Uitvoering | Passat Variant 2.0 TDI 140pk Comfortline |
| Versnellingen | 6, Sequentiële Automaat |
| Bouwjaar | 2008 |
| Jaar van aanschaf | 2008 |
| KM-stand bij aanschaf | 62.000 km |
| KM-stand laatst | 268.000 km |
Passat met DSG
Met deze auto heb ik nu al circa 160.000 KM mee gereden. Ik rijd deze auto als leaseauto en mijn werkgever kon deze goedkoop kopen van een werknemer van Volkswagen een zgn. vorfuhrwagen.
Na het vele rijden met deze auto heb ik even kort de voor- en nadelen op een rij gezet.
+ ruimte
+ DSG versnellingsbak doet snel zijn werk
+ neutrale auto
+ snel
- (comfort) stoelen zitten toch niet echt top
- rijd goed maar zeker niet top.
Ik zou deze auto qua ruimte iedereen kunnen aanraden. Qua rijprestaties is het niet goed maar zeker niet slecht. De DSG versnellingsbak doet snel zijn werk en dat merk je bij de stoplichten (althans de andere weggebruikers). Ook qua ruimte voor en achterin is het gewoon top. De bagageruimte is ook lekker groot.
Tot nu toe nog geen echte hoge onderhoudskosten gehad, maar toch heb ik het gevoel dat er een grote onderhoudspost aan zit te komen.. ik heb het idee dat je een DSG auto niet met te hoge KM stand moet kopen maar kan dit niet waarmaken het blijft een gevoel. Deze auto heeft mij nog niet laten staan en ik rijd er dagelijks met plezier in.
Passat exit
Heb vandaag mijn Passat ingeruild voor een Golf 7 Variant, voor wie het interresant vindt deze is ook te lezen bij myreviews
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Volkswagen Passat Variant 1.8 TFSI Comfortline Automaat | Navi | Autom. Airco | Cruise Control | Elekt. Ramen | PDC | Nieuwe APK!
- 2009

Volkswagen Passat Variant 2.0 TFSI Highline Business | Zo Mee | Inruil Koopje!! | Stoelverwarming | Carplay | Half leder
- 2007

Volkswagen Passat 3.2 V6 Highline 4M | Memory | Automaat | Schuif- kanteldak
- 2006
PRIVATE LEASE Volkswagen Passat

Deze Volkswagen Passat R36 is een zakelijk kanon van voor de vermogensdevaluatie – In het Wild

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI – 2009 – 938.073 km - Klokje Rond

Volkswagen Passat Variant 2.0 FSI Highline 4Motion - 2006 – 324.887 km - Klokje Rond

VW Passat 2.0 TDI 4Motion (2008 / 478.291 km) - Klokje Rond