Volkswagen Passat Variant 1.9 TDI 105pk Trendline (2006)

Volkswagen Passat Variant
Volkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat BlueMotionVolkswagen Passat BlueMotionVolkswagen Passat BlueMotionVolkswagen Passat - interieurVolkswagen Passat - interieurVolkswagen Passat - interieurVolkswagen Passat - interieurVolkswagen Passat BluemotionVolkswagen Passat Bluemotion

UitvoeringPassat Variant 1.9 TDI 105pk Trendline
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2010

Versnellingsbak revisie + 200.000 beurt

Klacht is. De 3de en 4de versnelling produceren een jankend geluid en de auto moet een zogenaamde grote beurt krijgen

Afgesproken was De bak te vervangen met een gereviseerde bak. Tevens worden de koppelingsplaat, drukgroep en druklager vervangen voor nieuw. Dit alles voor de prijs van 2100 Euro
De totale kosten mochten niet boven de 2600 Euro uitkomen.

Helaas heeft deze dealer lak aan de gemaakte prijsafspraken en berekend 3306 Euro die meteen betaald moeten worden.

U wordt dus genadeloos voor de keuze gesteld, betalen of u bent uw auto kwijt. Wees dus gewaarschuwd afspraken met deze dealer worden niet nagekomen.

Dag 1 werdt er opgebeld door de service manager de reparatie werd fors duurder namalijk 3100 Euro.
De service manager las voor uit eigen werk, het viel mij op dat dingen twee keer werden genoemd, toen ik hem daarop attendeerde zei hij "ik bel u terug".
Dezelfde middag belde hij terug het werdt nu 2730 Euro ik ging accoord met de prijs verhoging en mijn auto zou in orde gemaakt worden.
De volgende ochtend werdt ik weer gebeld nu werdt de reparatie nog eens 750 Euro duurder reden, het vliegwiel was stuk.
Omdat ik al zoveel schade had kreeg ik 20% korting. Nu kwam de reparatie al op 3500 Euro.
Ik ging niet accord, Schilder liet mij weten dan ook geen garantie te willen geven op de gereviseerde versnellingsbak.

Ik moest accoord gaan met de totale reparatie die dan op 3306 Euro uitkwam.
Toen ik mijn auto kwam ophalen moest ik wel meteen betalen.
Op de faktuur was niet 20% korting gegeven maar slecht 10% korting gegeven.

Ik ben enorm teleurgesteld in Volkswagen Passat deze auto is 4 jaar oud en brengt enorme onderhouds kosten met zich mee een versnellingsbak versleten binnen 4 jaar vind ik schandalig.

Schilder autobedrijven hebben heel Noord Holland onder hun vleugels je bent dus aan de beren overgeleverd.

Beste mensen wees gewaarschuwd voor de praktijken van deze dealer.

4,0
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee