Volkswagen Passat Variant 1.4 16V TSI EcoFuel Highline (2009)
| Uitvoering | Passat Variant 1.4 16V TSI EcoFuel Highline |
| Versnellingen | 7, Sequentiële Automaat |
| Bouwjaar | 2009 |
| Jaar van aanschaf | 2010 |
| KM-stand bij aanschaf | 10.000 km |
| KM-stand laatst | 72.000 km |
Ideale reispartner
Inmiddels rij ik bijna 2 jaar in een Passat op aardgas/groen gas. In die ruim 60.000 km ben ik er meer en meer van overtuigd geraakt dat dit momenteel de ideale zakelijke en gezinsauto is.
Als zakelijke auto scoort hij hoge ogen omdat hij representatief is (zeker in highline trim) en bij elke klant op zijn plaats. Daarnaast sluit hij als schoonste auto van Europa uitstekend aan bij het groene en innovatieve karakter van veel van mijn activiteiten. In het gebruik is het gewoon een heerlijke comfortabele auto, waarmee je als je wilt ook nog wat plezier kunt beleven. En - als ondernemer ook niet onbelangrijk - de kilometerkosten zijn bijzonder laag wanneer je het merendeel van de km's op (groen) gas rijdt.
Als gezinsauto is hij ideaal omdat hij volop ruimte en comfort biedt voor 4 (of 5) personen. Uitgerust met ingebouwde kinderzitjes, zonnegordijnen, een schuif/kanteldak en CC is voor elk gezelschap en weertype een optimale configuratie mogelijk. In de vakanties neem je - als je wilt - zonder moeite een caravan tot 1.500 kg mee.
Enige minpunt tot nu toe is het feit dat de vernieuwende technologie wat meer onderhoud vergt en nog een paar kinderziektes heeft gekend. Een beurt per 15.000 km ipv 30.000 km waarbij geregeld de bougies moeten worden vervangen. Daarnaast wat problemen gehad met het gasklephuis en de kleppen van de aardgastanks.
Al met al ben ik echter zeer tevreden. Ik rij met veel plezier, met lage kosten en met de laagste CO2-uitstoot die momenteel praktisch mogelijk is.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Volkswagen Passat Variant 1.8 TFSI Comfortline Automaat | Navi | Autom. Airco | Cruise Control | Elekt. Ramen | PDC | Nieuwe APK!
- 2009

Volkswagen Passat Variant 2.0 TFSI Highline Business | Zo Mee | Inruil Koopje!! | Stoelverwarming | Carplay | Half leder
- 2007

Volkswagen Passat 3.2 V6 Highline 4M | Memory | Automaat | Schuif- kanteldak
- 2006
PRIVATE LEASE Volkswagen Passat

Deze Volkswagen Passat R36 is een zakelijk kanon van voor de vermogensdevaluatie – In het Wild

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI – 2009 – 938.073 km - Klokje Rond

Volkswagen Passat Variant 2.0 FSI Highline 4Motion - 2006 – 324.887 km - Klokje Rond

VW Passat 2.0 TDI 4Motion (2008 / 478.291 km) - Klokje Rond