Volkswagen Passat Variant 1.4 16V TSI Comfortline (2009)
| Uitvoering | Passat Variant 1.4 16V TSI Comfortline |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2009 |
| Jaar van aanschaf | 2009 |
| KM-stand bij aanschaf | 14 km |
| KM-stand laatst | 100 km |
Prima keuze zo'n 1.4 TSI
Na een tijdje getwijfeld te hebben tussen een Superb of een Passat, heeft het imago toch de doorslag gegeven, en heb ik gisteren mijn nieuwe Passat Variant 1.4 TSI mogen ophalen bij A-Point.
Prima aflevering, met wat uitleg en een fles wijn. Mijn eerste 100 km zitten er op en ik moet zeggen, helemaal geen slechte motor zo'n 1.4 TSI. Ik ben aangenaam verrast, natuurlijk is het geen 1.8 TSI, of 2.0 TDI, maar heeft voldoende power om lekker mee te komen, of om gezellig stil te staan in de file ; )
Hoe dan ook, prima afwerking, prima motor, en prima ruimte. Helaas val ik ook over de combinatie van de dashboardverlichting, het is inderdaad een beetje samengeraapt ( waarschijnlijk letterlijk uit de bakken van VAG ). Ik ben in ieder geval blij met wat ik voor de deur heb staan, helemaal niet verkeerd. Later meer....
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Volkswagen Passat Variant 1.8 TFSI Comfortline Automaat | Navi | Autom. Airco | Cruise Control | Elekt. Ramen | PDC | Nieuwe APK!
- 2009

Volkswagen Passat Variant 2.0 TFSI Highline Business | Zo Mee | Inruil Koopje!! | Stoelverwarming | Carplay | Half leder
- 2007

Volkswagen Passat 3.2 V6 Highline 4M | Memory | Automaat | Schuif- kanteldak
- 2006
PRIVATE LEASE Volkswagen Passat

Deze Volkswagen Passat R36 is een zakelijk kanon van voor de vermogensdevaluatie – In het Wild

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI – 2009 – 938.073 km - Klokje Rond

Volkswagen Passat Variant 2.0 FSI Highline 4Motion - 2006 – 324.887 km - Klokje Rond

VW Passat 2.0 TDI 4Motion (2008 / 478.291 km) - Klokje Rond