Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk Comfortline (2006)
Uitvoering | Jetta 1.9 TDI 105pk Comfortline |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Om te beginnen is dit na een aatal Golfjes, Passats en 1 Opel Vectra tot nu toe de lekkerste en beste auto die ik bereden heb. Hij is snel, stil comfertabel, compleet en ruim. De motor in combinatie met de DSG is een absolute aanrader en ik wil ook niet anders meer. Trekkracht is goed, zelfs met 4 volwassenen volle bagage en een ski box op het dak was het geen moeite om met 180 door duisland te zoeven. Wegligging is in alle omstandigheden veilig maar niet al te sportief ( vind ik niet erg. Door alle extra’s die ik erbij genomen heb zoals ; nav,LMV, licht en zicht mistlampen etc. blijft er weinig te wensen over. Ik had hem nog willen laten chiptunen, maar vind het niet nodig.
Een kapotte voorruit waar VW dus ook niets aan kan doen. Enig kleine minpuntje is de lichtopbrengst, Ik heb het aangepast met een speciale lampenset van Phillips wat een goede verbetering is.