AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Volkswagen Golf Variant 1.5 TSI 150pk Highline Business R (2018) #3
Uitvoering | Golf Variant 1.5 TSI 150pk Highline Business R |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Gebruiksgemak VW Golf automaat
Nadat ik mijn leaseauto heb ingeleverd (een VW Golf GTE) heb ik deze geïmporteerde VW Golf gekocht.
Bij aanschaf was hij 1 jaar oude en had 10000 km gereden. Het was een ex company car uit Duitsland. De auto had met foto’s aantoonbare plaatschade voor gehad en dat was keurig gerepareerd.
De auto is ons uitstekend bevallen.
Ook de DSG 6 bak was uitstekend. Schakels heel soepel en heeft ruim voldoende trekkracht.
Waarom deze dan verkocht met zo weinig km? Wel we wilden overstappen op een elektrische auto. Dat is een IdD4 geworden.
9,5
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Volkswagen Golf E-DITION 36 kWh, SOH 91% / DynAudio / Keyless / Sensoren + Camera / Carplay + Android Auto / Stoelverwarming / 17" LMV
- 2019
€ 15.500

Volkswagen Golf 1.0 TSI Comfortline | Trekhaak | Org NL | CarPlay | Climate Control |
- 2017
€ 11.399

Volkswagen Golf Variant 1.6 TDI Comfortline Business Pdc | Stoelverwarming | adaptive cruisecontr. | trekhaak |
- 2017
€ 9.750
Volkswagen Golf VII (2017-2020) - Occasion-aankoopadvies
Volkswagen Golf R Variant (2017) - Op de Rollenbank
Praktijkverbruik
Praktijkverbruik Volkswagen Golf 7: welke motor is de zuinigste?
Autotest
Volkswagen Golf Alltrack