Volkswagen (2010)
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Toen we deze auto aanschaften stonk hij ontzettend naar kippen. Het was dan ook een kippenhok geweest. Ondanks de stank hebben we er toch nog veel plezier van gehad, onderandere met achteruit rijden. De stank was toch echt te erg en we hebben toen snel het middenstuk er tussen uit gehaald.
Toen was het een heuse mini-golf, alleen had hij geen deuren meer om in te stappen, maar daar was mee te leven. Omdat we al snel uitgekeken waren op ons mini-autootje hebben we nog een kleine mod aangebracht, die funfactor weer behoorlijk heeft opgekrikt. Het resultaat is te zien op: www.youtube.com/mastermilo82.
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Volkswagen Golf 1.6 CL Pink Floyd | 1e Eigenaar | Lees advertentie
- 1994

Volkswagen Golf 1.4 eHybrid GTE 245PK PANO/HEAD-UP/IQ-LIGHT/ACC/18"/SFEER/CAMERA/CARPLAY/KEYLESS/SPORTSTOELEN ALCANTARA-STOF RUIT/VIRTUAL/PRIVACY/PDC+ASSISTENT/ABSOLUTE NIEUWSTAAT/VW DEALER OH HISTORIE
- 2020

Volkswagen Golf Cabriolet 1.2 TSI BlueMotion Navi, Leer/Alc, CC, PDC, Multimedia, PDC, LM, z.g.a.n. APK – Inruil Mogelijk –
- 2012