Toyota RAV4 2.0 16v VVT-i Executive (2006)

Toyota RAV4 2.0 16v VVT-i Executive (2006)

UitvoeringRAV4 2.0 16v VVT-i Executive
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2006

Na 40 jaar in een sedan gereden te hebben, besloten mijn vrouw en ik om een auto met een hogere instap en zit te kopen, onze keus viel op de Toyota RAV 4 waar we tot op heden geen spijt van hebben, met zijn 152 Pk is hij erg fel en de rij eigenschappen zijn goed ook op de snelweg, wij rijden gemiddeld 1 op 11 maar dan wel zoveel mogelijk op de cruise control, ook heb ik 1 op 13 gehaald dus voor een SUV is dat niet slecht, mijn tweede keus viel op een KIA sportage maar dat schijnen zuip bakken te zijn. Nadeel van de RAV is hoge aanschaf prijs en slechte bereik voor de bediening van de computer gegevens voor in het display, ik vind de RAV een mooie uiterlijk hebben en een heel mooi interieur vooral het totale dashboord, alles is goed doordacht en ruim in bereik voor bedieningen van diverse functies, zelf heb ik hem nog wat op gepimpt met een kunstof pushbar,extra stootlijsten rondom, parkeer sensors voor en achter en roofrails, binnen een hands free telefoon beantwoorder, navigatiesysteem en alarmsysteem, voor de rest zit er alles standaard in ( exectutive uitvoering ).In mijn opinie werkt alles perfect, ik heb in de vorige RAV serie proef gereden maar deze nieuwe is duidelijk verbeterd volgens mijn vergelijking.Echt een aanrader.

Tot op de laatste kilometer heb ik nog GEEN probleem gehad en ik verwacht ook geen problemen met de staat van dienst van Toyota, hopelijk krijg ik daarin gelijk.

PRIVATE LEASE Toyota RAV4