AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Toyota RAV4 2.5 Plug-in Hybrid AWD Dynamic (2021)
Uitvoering | RAV4 2.5 Plug-in Hybrid AWD Dynamic |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Start accu veel te snel leeg
De wagen op zich is niet verkeerd. Op een jaar tijd echter reeds 3 maal de assistance moeten contacteren omdat de wagen niet meer opstart als die 4 dagen stil staat. Ondertussen is die naar de garage voor dit issue. Hopelijk vinden ze het. Maar als je begint te zoeken achter 12 V start batterij krijg je niet het gevoel van betrouwbaarheid dat ik had bij Toyota voor aanschaf. Vandaar een lage quotering voor betrouwbaarheid.
6,5
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Toyota RAV4

Toyota RAV4 2.5 Plug-in Hybrid AWD Dynamic Limited | Apple CarPlay | Camera | Trekhaak | LM Velgen |
- 2022
€ 46.950

Toyota RAV4 2.5 Hybrid Team D | CarPlay | Camera | ACC | LED | DAB+ | 18 inch
- 2021
€ 32.950

Toyota RAV4 2.5 Hybrid Energy Plus | Rijklaar | Leder | Memory | Stoel-/stuurverw. | LED | Adaptive cruise | Camera | Navi | Dealer onderhouden
- 2019
€ 26.950