Toyota RAV4 2.5 Hybrid 2WD Business (2023)
Uitvoering | RAV4 2.5 Hybrid 2WD Business |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
de eerste 100,000 kilometer
Na ruim 100.000 km in de afgelopen 2 jaar heb ik de RAV4 2.5 PHEV goed gebruikt. Ik ben uitermate tevreden over het rijcomfort, de wegligging en het vermogen. Met een stroomverbruik van gemiddeld 24.5 KWh en een benzineverbruik van gemiddeld 4.5 l/100km denk ik dat deze auto bijzonder zuinig is, zeker voor de afmetingen en mijn vlotte rijstijl. Ook voor een zware aanhanger zijn de ruim 3oo PK zeker voldoende. In deze periode alleen de garage gezien voor reguliere beurten, verder is er geen schroefje los geweest. Het enige is dat bij optrekken de benzinemotor door de CVT even veel hoge toeren maakt, dit klinkt nog steeds niet fijn. Verder zou een hoger trekgewicht op kenteken fijn zijn, dat is bij de nieuwe nu idd verhoogd naar 2 ton. Mocht de Corolla Cross ook een hoger trekgewicht krijgen zou ik die ook overwegen, anders gewoon weer een RAV4! Voorlopig op naar de 200.000 km!
PRIVATE LEASE Toyota RAV4

Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD Style , Trekhak, All Season banden, Team D pakket
- 2024

Toyota RAV4 2.5 Hybrid Business Intro | JBL audio | Leder | Stoelverwarming | Adaptive Cruise |
- 2020

Toyota RAV4 2.5 Plug-in Hybrid AWD Bi-Tone Plus STOEL/STUURVERW STOELVENT NAVI 360-CAMERA PARKSENSOREN HEAD-UP APPLE/ANDROID LEDER BLINDSPOT EL-STOEL+GEHEUGEN JBL-AUDIO EL-ACHTERKLEP 19"LMV
- 2025