Toyota Celica 1.8i (1994)

Toyota Celica 1.8i (1994)

UitvoeringCelica 1.8i
Bouwjaar1994
Jaar van aanschaf2005

Ik had mijn rijbewijs net gehaald en ging kijken voor een leuke eerste auto. Toen kwam ik bij een toyota celica uit. Voor niet veel geld een chique auto. Het uiterlijk van de auto sprak me zeer aan.
Echter het uiterlijk doet meer dan dat je zou verwachten.
Hij had van mij namelijk wat meer pk’s mogen hebben. Het bochtenwerk is overigens zeer goed. Je zit in de auto alsof je in een raceauto zit. Enige nadeel vind ik dat hij soms wat zoekerig is.
De achterbank is groot genoeg voor kleine kinderen maar als volwassene moet je je hoofd inhouden. De kofferbak is wat onhandig omdat het een liftback is (alleen de bovenkant gaat omhoog).

De accu die er in zat was nogal zwak, dus deze heb ik vervangen door een zwaardere accu.
Verder helemaal niks.

7,5