Toyota bZ4X Dynamic (2025)

| Uitvoering | bZ4X Dynamic |
| Versnellingen | 1, Automaat |
| Bouwjaar | 2025 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 5.073 km |
| KM-stand laatst | 5.073 km |
Fijne zuinige auto met dramatische bediening
Toyota als demo gekocht, na een fantastische proefrit. De auto is zeer efficiënt en haalt eenvoudig 425 op een volle lading (in de zomer)
De stoelen zitten fantastisch en de auto is flink uitgerust met de nodige extras en veel beenruimte voor mijn 3 lange pubers.
wat ik zelf erg leuk vind is dat je de auto in tegenstelling tot een modelY of enyaq weinig ziet.
nog een groot voordeel is de 10 jaar garantie.
Ik kreeg inruil nog een goed bedrag voor mijn 2019 Nissan leaf dus ben overgegaan tot koop .
De eerste kms zijn erg goed bevallen, de auto is stil zuinig en ook nog eens erg vlot.
Wat ik ervaar als voordeel.
heerlijke rijders auto met een strak maar zacht onderstel, echt wel een van de stilste en best sturende electrische SUVs die ik gereden heb.
( heb gereden in de Scenic, enyaq, EV6, modelY en mustang e-Mach)
De auto passeert eenvoudig de 400km grens waardoor ik als Groninger makkelijk heen en terug naar het zuiden van het land kan.
Zeer veel interieur en koffer ruimte.
Wat ik ervaar als nadeel.
Alle hulpsystemen zijn vreselijk vaak aan het piepen en moeten in stilstand iedere rit weer worden uitgeschakeld, helaas zijn hiervoor meer dan gemiddeld veel handelingen nodig.
Ik heb een bestuurders profiiel aangemaakt en gekoppeld aan de sleutel, helaas vind de auto mij zelden en springt de auto op een gast gebruiker.
hierdoor vind de auto niet jouw instellingen of telefoon. Ook hiervoor moet je de auto weer stilstaand opnieuw instellen.
Het onderhoud is ieder jaar of om de 15.000km
ik rijd zelf 30.000 per jaar dus heeft de auto 2 maal per jaar onderhoud nodig.
Heel impulsief heb ik de auto na 4 maanden ingeruild op een BYD seal U.
Eigenlijk enkel vanwege het betere multimedia systeem en het feit dat de dealer mij een goed voorstel deed
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Toyota bZ4X
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Toyota bZ4X Active 71 kWh | 17% bijtelling | Camera | Apple carplay/anroid auto |
- 2024

Toyota bZ4X Premium 71 kWh | Nieuw geleverd | Geheugenstoelen | Stoelverwarming |
- 2023

Toyota bZ4X Business Plus 71 kWh | 360 Camera | Dodehoek detectie | Parkeer sensoren voor + achter | Electrische achterklep | Stoelverwarming | Stuurverwarming | Trekhaak |
- 2023

Opel Grandland Electric vs. Toyota bZ4X – Elektrische SUV's die stiekem best wel MPV zijn

Zo ver komt de Toyota bZ4x in de praktijk

Toyota bZ4X komt nu in aanmerking voor SEPP-subsidie