| Uitvoering | bZ4X Business |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand bij aanschaf | 28.000 km |
| KM-stand laatst | 28.000 km |
Mijn eerste elektrische auto
Ik ben supertevreden met mijn Toyota bZ4X. De auto is ruim, comfortabel en heerlijk stil. Vooral die combinatie maakt het rijden erg prettig: je hebt volop ruimte en geniet onderweg van de rust en het comfort. De stoelen zijn super en achterin heb je ruim plaats voor drie volwassenen.
Het enige punt dat wat tegenvalt, is de actieradius. In de praktijk kom ik op ongeveer 350 tot 400 kilometer. Dat had van mij wat meer mogen zijn. De beloofde 512 km, gaan hem niet worden. Ik ben zeer benieuwd wat het in de winter wordt.
Alles bij elkaar ben ik erg blij met mijn bZ4X. De ruimte, het comfort en het stille rijden maken voor mij veel goed. Een fijne auto waarin ik met plezier onderweg ben!
Ik kan thuis met 3-fasen laden. De benzineprijzen rijzen de pan uit, dus ik was helemaal toe aan elektrisch. Vooralsnog heb ik totaal geen spijt.
Mis ik niets? Ja: een wisser op de achterruit. Ik snap niet waarom die er niet op zit. Daarnaast staat de auto op 20" wielen. Die zijn mooi, maar het verbruik is wel hoger dan op de 18" wielen.
De adaptieve cruise- en lanecontrol werken subliem. Heerlijk cruisen.