Toyota Aygo 1.0 12v VVT-i + (2006)

Uitvoering | Aygo 1.0 12v VVT-i + |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Algeheel beeld
In december 2013 kon deze auto overnemen van een familielid van mij. De auto had op dat moment net 43.000 km gereden in 7 jaar tijd. Dus er was daarvoor niet veel m,ee gereden. Ik had de auto nodig omdat mijn vorige auto een Mitsubishi Colt kapot was gegaan.
Ondanks dat het niet mijn eerste keuze was heb ik een prima auto eraan gehad. Geen arre mankementen heb ik met deze auto gehad. Miste alleend e airco. Een luxe probleem dus eigenlijk. Verder heeft hij me twee jaar probleemloos van en en naar Schiphol gebracht wat ertoe leidde dat ik een aardig aantal kilometers erop heb kunnen zetten. 60.000 en een beetje om precies te zijn. In al die tijd heeft hij me niet een keer laten staan en deed ie wat ie moest doen. Het is dat ik een renault Twingo met weinig kilometers kon kopen anders had ik er zeker nog mee gereden vandaag de dag en had ik deze auto ingeruild voor de Picanto welke ik over een paar dagen ga halen.
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties4