Toyota Aygo 1.0 12v VVT-i + (2006)

autoreview

Toyota Aygo 1.0 12v VVT-i + (2006)

Signalement

UitvoeringAygo 1.0 12v VVT-i +
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2013
KM-stand bij aanschaf43.145 km
KM-stand laatst100.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Algeheel beeld

 • 100.000 km

In december 2013 kon deze auto overnemen van een familielid van mij. De auto had op dat moment net 43.000 km gereden in 7 jaar tijd. Dus er was daarvoor niet veel m,ee gereden. Ik had de auto nodig omdat mijn vorige auto een Mitsubishi Colt kapot was gegaan.

Ondanks dat het niet mijn eerste keuze was heb ik een prima auto eraan gehad. Geen arre mankementen heb ik met deze auto gehad. Miste alleend e airco. Een luxe probleem dus eigenlijk. Verder heeft hij me twee jaar probleemloos van en en naar Schiphol gebracht wat ertoe leidde dat ik een aardig aantal kilometers erop heb kunnen zetten. 60.000 en een beetje om precies te zijn. In al die tijd heeft hij me niet een keer laten staan en deed ie wat ie moest doen. Het is dat ik een renault Twingo met weinig kilometers kon kopen anders had ik er zeker nog mee gereden vandaag de dag en had ik deze auto ingeruild voor de Picanto welke ik over een paar dagen ga halen.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  3
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Toyota Aygo

Gerelateerde forum topics

Praat verder op het forum