Toyota Aygo 1.0 12v VVT-i + (2005)
Uitvoering | Aygo 1.0 12v VVT-i + |
Versnellingen | 5, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Wij hebben sinds 1 maand de Toyota Aygo. Vanaf het moment dat wij hem in de showroom zagen waren wij op slag verliefd. Het eigenwijze en sportieve uiterlijk heeft ons de doorslag gegeven om deze auto te kopen. De auto heeft een degelijke uitstraling en dat is ook iets dat tijdens het rijden meteen opvalt. De motor van 65 PK is lekker pittig. In zij drie accelereer je met gemak naar de 110 KM. WE hebben nog niet harder dan 120 gereden vanwege het inrijden. Tijdens het rijden heb je niet het geval in zo’n klein autotje te rijden. De beenruimte achter is voldoende om 2 volwassenen te plaatsen. Echter als de gehele auto volgeladen is wil de auto nog wel eens moeite hebben met wat hogere verkeersdrempels, maar als je dit eenmaal weet, dan neem je deze opstakels met passende snelheid.
De stuurbekrachtiging geven je ook het gevoel met een grote auto op pad te zijn. De auto rijdt erg zuinig. Alhoewel de brochure 1 op 21 aangeeft, komen wij vooralsnog niet verder dan 1 op 17/18. De bagageruimte stelt niet veel voor, maar daarom hebben wij een 5 deurs gekozen om de boodschappen toch wat makkelijker op de achterbank kwijt te kunnen.
Na 1 maand in de Aygo gereden te hebben moeten we zeggen dat we zeer tevreden zijn met deze nieuwste toyota telg. Vergeleken met onze vorige Daewoo is dit veel meer Auto. Bij onze keus hebben wij een afweging gemaakt tussen de Kia Picanto en de Aygo. Qua degelijkheid en betrouwbaarheid is de aygo een slag beter.
Inmiddels rijden wij 4 maanden met deze auto en nog steeds zijn wij laaiend enthousiast over de auto. Op de snelweg heb je echt niet het gevoel met een kleine auto te rijden. Wij hebben vooralsnog nog geen minpunten kunnen ontdekken aan de auto, behalve dat wij overal nagekeken en aangesproken worden over de auto! De meeste vinden het een erg leuke auto!
Geen problemen