Suzuki Swift 1.5 Exclusive (2008)

Suzuki Swift
Suzuki SwiftSuzuki SwiftSuzuki SwiftSuzuki SwiftSuzuki SwiftSuzuki Swift SportSuzuki Swift SportSuzuki Swift SportSuzuki Swift SportSuzuki SwiftSuzuki Swift - interieurSuzuki Swift - interieurSuzuki Swift - interieurSuzuki Swift Sport

UitvoeringSwift 1.5 Exclusive
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008

Swift 1.5 Exe Automaat

De suzuki swift nieuw gekocht voor mijn vriendin
bij de dealer in nijmegen.

Auto is blauw metallic van kleur een 3-deurs uitvoering
met een 1.5 automaat motortje.

Verder alle opties die maar leverbaar waren op de Swift.

Multifunctionle stuur, armsteun, sportvelgen, alarm, keyles entry
etc.

Na de 1e kilometers viel me op dat de auto niet lekker reed en
er was een trilling in het stuur.

Bij aflevering viel me ook op dat er onder de koplamp
de lak bladerde, en rubbers langs de raamstijl hingen beetje los.

Heb ik voor gebeld en er werd een afspraak gemaakt.

De trilling werd netjes verholpen door te balanceren, rubbers raamstijl niks aan gedaan, en de lak werd op een zielige manier bijgetipt en dat vond ik minder, ik ben geen moeilijk persoon en heb er niks van gezegd maar daar koop ik geen auto meer.

Verbruik gemiddeld 1.13 1.14

Auto heeft pas zijn 1e oliebeurt gehad.

Persoonlijk vind ik het geen verkeerde auto, advies als je een automaat neemt neem dan de 1.5 want de 1.3 is eigenlijk meer een half automaat en schakelt erg irritant (beetje inhoudend).

Nog een jaartje rijden is de swift 3 jaar meteen inruilen op een nieuwe auto, mischien dat er tegen die tijd een nieuw model uitkomt, maar mijn voorkeur gaat nu al naar een duitser.

PRIVATE LEASE Suzuki Swift